Skip to main content

Werkcentrum Rijnmond is er ook voor ZZP’ers!

Goed nieuws voor ZZP’ers in Rijnmond: Werkcentrum Rijnmond biedt opleidingsmogelijkheden en ondersteuning

Ben je ZZP’er en heb je vragen over je ontwikkeling? Dan kun je direct terecht bij Werkcentrum Rijnmond. Wij spelen een centrale rol in het aanbieden van scholingsmogelijkheden en de ondersteuning van ZZP’ers om hun vaardigheden te verbeteren en hun inkomsten te verhogen.

Benieuwd naar jouw scholingsmogelijkheden en wil je ondersteuning bij het verbeteren van je vaardigheden? Neem dan contact met ons op!

Mogelijke financiering als je als ZZP’er onvoldoende middelen hebt

Heb je als ZZP’er onvoldoende middelen om je om- of bij te scholen? Dan kun je hier mogelijk financiering voor aanvragen. Om hiervoor in aanmerking te komen is een adviesgesprek met een adviseur van RBZ nodig.

Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of je als ZZP’er niet zelf had kunnen sparen voor de opleiding en of de scholing daadwerkelijk de kans op hogere inkomsten vergroot. Daarnaast wordt gekeken naar andere mogelijke financieringsbronnen.

Het RBZ richt zich specifiek op:

  1. Ondernemers met geldzorgen of schulden.
  2. Ondernemers die leven onder het bijstandsniveau of die vanuit een bijstandsuitkering een eigen bedrijf willen starten.

Wat en voor welke regio het RBZ deze dienstverlening biedt, vind je op https://www.rotterdam.nl/regionaal-bureau-zelfstandigen.