Skip to main content

Digitale Toegankelijkheid

Bij Werkcentrum Rijnmond geloven we in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of situatie. Daarom streven we ernaar om onze digitale diensten en informatie voor iedereen toegankelijk te maken.

Of u nu een werkzoekende bent, een werkgever die op zoek is naar personeel, of gewoon geïnteresseerd bent in onze organisatie, we willen dat u gemakkelijk toegang heeft tot alle informatie die u nodig heeft.

De huidige verklaring van onze digitale toegankelijkheid vindt u in het Register van toegankelijkheidsverklaringen. We streven naar continue verbetering en staan open voor suggesties en feedback.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking over de toegankelijkheid van onze digitale diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@werkcentrumrijnmond.nl. We streven ernaar om binnen 4 dagen te reageren en zullen u informeren over wat er met uw bericht wordt gedaan en binnen welke tijd.

Als u niet tevreden bent over onze reactie of als we niet op tijd hebben gereageerd, laat het ons dan weten. We staan open voor feedback en zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. Mocht u ontevreden blijven, dan kunt u contact opnemen met de Nationale ombudsman (externe link).

Bij Werkcentrum Rijnmond streven we naar een inclusieve en toegankelijke ervaring voor al onze gebruikers. Dank u voor uw betrokkenheid en ondersteuning bij het verbeteren van onze digitale toegankelijkheid.