Skip to main content

Partners

In Werkcentrum Rijnmond werken we als partners samen onder één dak met UWV, gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, SBB, private (opleidings)partijen, WerkgeversServicepunt Rijnmond en Leerwerkloket Rijnmond.

MKB Rotterdam Rijnmond en VNO-NCW Regio Rotterdam

Als regionale werkgeversorganisaties bundelen wij de krachten tussen ondernemers, onderwijs en overheid. Dit zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan om aan creatieve oplossingen te werken zodat we vraag en aanbod op onze arbeidsmarkt beter bij elkaar kunnen brengen.

MKB Rotterdam Rijnmond VNO-NCW Regio Rotterdam

Lentiz

Toekomstgericht onderwijs dat bij jou past!

Bezoek de website

Gemeente Ridderkerk

Gemeente Ridderkerk wil zoveel mogelijk inwoners (uitkeringsgerechtigden) aan een baan helpen. Daarom nemen wij deel in het WCR, dat zorgt voor het versterken van de arbeidsregio Rijnmond.

Bezoek de website

Gemeente Maassluis

Maassluis is een unieke stad gelegen aan de Nieuwe Waterweg. Tegenwoordig is Maassluis uitgegroeid tot een moderne stad met meer dan 35.000 inwoners, waar het oude stadshart met haar prachtige havenkom een mooi contrast vormt met de vernieuwde woonwijken. De veelzijdigheid van kunst, cultuur, recreatie, sport en het bedrijfsleven zorgen voor een aansprekende en moderne stad, waar u zich altijd kunt blijven verbazen en vermaken.

Bezoek de website

Gemeente Nissewaard

Het ‘no wrong door’-principe binnen het Werkcentrum Rijnmond spreekt ons erg aan. Hierdoor krijgt elke inwoner en ondernemer met vragen over de arbeidsmarkt de juiste ondersteuning op een laagdrempelige manier. Daar zetten wij ons graag voor in.

Bezoek de website

Hout- en Meubileringscollege

Het HMC leidt studenten op tot creatieve vakmensen voor wie nu en in de toekomst plek is op de arbeidsmarkt. Wanneer jij een opleiding volgt bij het HMC leer je niet alleen een vak tot in de puntjes te beheersen. Je verwerft ook de vaardigheden die nodig zijn om je tijdens het werkend leven te blijven ontwikkelen.

Bezoek de website

Gemeente Capelle aan den IJssel

Gemeente Capelle aan den IJssel is één van de partners die zich inzet om mensen te helpen in hun ontwikkeling en werk.

Bezoek de website

Raaak Personeel

We zijn een groeiend uitzendbureau. In 2009 was er 1 vestiging in Alblasserdam. Op dit moment hebben we 17 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. En straks? Dat weet niemand. Onze ambitie is om in 2030 exact 30 vestigen door heel Nederland te hebben. Waar we het meest trots op zijn? Afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 10.000 mensen aan fijner en beter passend werk in de buurt geholpen. Kortom: Raaak is de lokale werkexpert.

Bezoek de website

Gemeente Albrandswaard

Denken, durven en doen is het motto van Albrandswaard: samen denken in mogelijkheden en oplossingen zoeken.

Bezoek de website

Leerwerkloket Rijnmond

De arbeidsmarkt verandert zo snel dat we het soms bijna niet kunnen bijbenen. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang doet, bestaat niet meer. Kennis en diploma’s zijn snel verouderd. En de werkende? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.
Lukt je dat zelf? Mooi! Wil je er graag wat hulp bij? Dan ben je van harte welkom bij het Leerwerkloket Rijnmond. Of je nou werkzoekende bent, student, werknemer, zzp’er of werkgever, je kunt bij ons terecht met al je vragen over leren en werken

Bezoek de website

Gemeente Hoeksche Waard

Bezoek de website

Teamflex

Teamflex is een uitzendbureau gespecialiseerd in Transport & Logistiek. Vanuit 6 vestigingen verbinden wij werknemers met werkgevers.

Onze focus ligt op persoonlijke aandacht en ontwikkeling van talent. Op die manier kunnen wij de beste service bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

Bezoek de website

Olympia

Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.

Bezoek de website

Albeda

Een leven lang ontwikkelen is bij Albeda vanzelfsprekend. Via wendbaar, flexibel onderwijs met individuele leerroutes leidt Albeda toekomstgericht op.

Onderwijs voor volwassenen

Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. Ons innovatieve onderwijs, op het snijvlak van technologie en creativiteit, is actueel, sluit aan bij relevante (internationale) ontwikkelingen en geven we vorm in co-creatie met studenten, bedrijven en alumni.

Bezoek de website

Gemeente Krimpen aan den IJssel

Bezoek de website

Gemeente Vlaardingen

Bezoek de website

WSP Rijnmond

We verbinden werkgevers met een sociaal hart met mensen die graag willen werken of aan het werk willen blijven. We helpen werkgevers, bedrijven en organisaties met een sociaal hart die iedereen een gelijke kans op werk willen bieden.

Bezoek de website

VCP

Maak kennis met de achterban van de VCP. Bij ons zijn meer dan 50 vakverenigingen aangesloten, georganiseerd rond bedrijf en beroep. Het zijn autonome organisaties: zij behartigen de belangen van hun individuele leden en sluiten zelf cao´s af. De VCP vertegenwoordigt haar leden in het centraal overleg.

Bezoek de website

PDZ Uitzendbureau

Wij staan altijd voor je klaar op een vestiging bij jou in de buurt. Bij ons krijg je de ruimte om je wensen kenbaar te maken. Zodat wij je kunnen verbinden met een baan die echt bij je past. Want plezier in je werk vinden wij net zo belangrijk als plezier buiten je werk. Laten we snel kennismaken!

Bezoek de website

IJsselgemeenten

Bezoek de website

Gemeente Goeree-Overflakkee

Onze inwoner staat centraal, niet de gemeente. Door samenwerking binnen Werkcentrum Rijnmond kunnen we onze inwoner meer bieden.

Re-integratie Webego

FNV

Wij zijn samen met CNV De VAKbeweging. Wij helpen iedereen van werk naar werk, met loopbaanbegeleiding en/of -coaching. Of je nu je baan bent kwijtgeraakt, je een flexcontract hebt of binnenkort misschien geen werk meer hebt; wij staan voor je klaar en bieden je extra ondersteuning.

Bezoek de website

NRTO

De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en opleiding, is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Ook exameninstituten, EVC aanbieders en ontwikkelaars van (online) materiaal zijn lid van de NRTO. De NRTO telt ruim 900 leden.

Bezoek de website

Gemeente Barendrecht

Gemeente Barendrecht is één van de partners die zich inzet om mensen te helpen in hun ontwikkeling en werk.

Bezoek de website

Gemeente Voorne aan Zee

Bezoek de website

Stroomopwaarts

Iedereen verdient het om mee te doen in de samenleving. Meedoen kan op veel manieren, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als het (even) niet zelf lukt, biedt Stroomopwaarts hulp bij een tijdelijk inkomen, begeleiding naar betaald werk en ondersteuning bij schulden. Ook biedt Stroomopwaarts extra’s voor inwoners met een laag inkomen. Dit doen wij samen met partners en ondernemers uit de regio.

Bezoek de website

CNV

Wij zijn samen met FNV De VAKbeweging. Wij helpen iedereen van werk naar werk, met loopbaanbegeleiding en/of -coaching. Of je nu je baan bent kwijtgeraakt, je een flexcontract hebt of binnenkort misschien geen werk meer hebt; wij staan voor je klaar en bieden je extra ondersteuning.

Bezoek de website

Techniek College Rotterdam

Wij zijn dé mbo-school voor mensen die het willen maken. Onze ogen zijn gericht op de toekomst. Zo blijft ons onderwijs relevant. We zetten ons in voor kwalitatief hoogwaardig en aansprekend onderwijs. Met moderne onderwijsfaciliteiten en locaties waar techniek tot leven komt. Goed geschoold technisch personeel, daar zorgen we voor.

Bezoek de website

Zadkine

Bij Zadkine vind je ruim 150 mbo-opleidingen in de regio Rotterdam. Op vier niveaus en keuze uit school & stage (bol) en werken & school (bbl). Welke opleiding past bij jou?

Bezoek de website

S-BB

SBB verbindt partners uit het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zowel landelijk als regionaal om een goede aansluiting tussen het mbo en de arbeidsmarkt mogelijk te maken.

Bezoek de website

UWV

We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen door mensen op een zo prettig mogelijke manier te helpen rond werk en inkomen. Door de samenwerking binnen Werkcentrum Rijnmond, kunnen we onze dienstverlening makkelijker en centraal toegankelijk maken.

Bezoek de website

Tresios

TRESIOS is een turnkey projectmanagementbedrijf voor de energie-, maritieme en civiele bouwsector. Wij leveren onze projecten end-to-end op met de steun van ons full-service portfolio en hoogopgeleide specialisten. De perfecte one-stop-shop.

Bezoek de website

Tempo-Team

Bezoek de website

Algemene Bond Uitzendondernemingen

De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is dé brancheorganisatie voor uitzendorganisaties. ABU-leden zetten zich in voor een eerlijke, inclusieve en kansrijke arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt die werkt voor iedereen. Onze meer dan 500 leden begeleiden dagelijks vele werkzoekenden naar werk en bieden uitzendkrachten daarmee perspectief op een betere toekomst. Uitzendkrachten vinden in ABU-leden integere werkgevers.

Bezoek de website

Randstad

De wereld van werk is voortdurend in beweging en als werkgever ervaar je unieke uitdagingen. We staan klaar om je te ondersteunen bij welke behoefte dan ook. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, werving & selectie of payrolling. Het juiste personeel vinden kan behoorlijk wat gedoe zijn en dit nemen we graag voor je uit handen!

Bezoek de website

Gemeente Rotterdam

Werkcentrum Rijnmond is er voor iedereen met vragen op het gebied van beroeps- en studiekeuzes, scholing, loopbaan en werk. De gemeente Rotterdam is één van de partners die zich inzet om mensen te helpen in hun ontwikkeling en werk.

Bezoek de website

Gemeente Schiedam

Bezoek de website

Toekomst Pro(o)f

Onze betrokken, deskundige en ervaren werkcoaches staan voor je klaar. Je begint altijd met een uitgebreide intake, waarna je een eigen coach krijgt. Samen bespreken jullie je situatie, bepalen jullie waar je behoefte aan hebt en stellen jullie een plan van aanpak op. En dat is pas het begin: daarna volgt een uitgebreid traject, volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Loopbaanbegeleiding? Check. (Om)scholing? Regelen we voor je. Workshop of cursus? Kan ook. Wat je ook nodig hebt, wij zorgen dat het in orde komt. Zo kun jij weer snel vooruitkijken.

Bezoek de website

Gemeente Zuidplas

Bezoek de website

USG Restart

Op weg naar waardevol werk

Of je nu plotseling ander werk zoekt, al een tijd niet gewerkt hebt of een afstand hebt tot de arbeidsmarkt: wij slaan met jou een nieuwe weg in. Naar een baan waar je talent gezien wordt.

Bezoek de website