Skip to main content

Over Werkcentrum Rijnmond

Werkcentrum Rijnmond is dé plek waar je hulp kunt krijgen bij vragen over werk, loopbaanontwikkeling, scholing en voorzieningen. Wij zijn er voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers.

In Werkcentrum Rijnmond werken we als partners samen onder één dak met UWV, gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, SBB, private (opleidings)partijen, WerkgeversServicepunt Rijnmond en Leerwerkloket Rijnmond.

Of je nu werkt, werk zoekt, of een werkgever bent, bij ons kun je terecht voor ondersteuning, advies en inspiratie. We hebben verschillende diensten samengevoegd om jou beter te kunnen helpen. Ons doel is om voor iedereen een passende oplossing te vinden door samen te werken.

Maak direct een afspraak
Bekijk onze partners

Partners

Er zijn veel partners betrokken bij Werkcentrum Rijnmond. Vind hier meer informatie.

Bekijk onze partners
Bekijk de tools

Handige tools

Samen met onze partners hebben we al veel mogelijkheden beschikbaar. Bekijk hier een overzicht van handige tools.

Bekijk de tools
Bekijk de agenda

Agenda

Bekijk onze agenda voor een actueel overzicht van alle activiteiten en workshops.

Bekijk de agenda

Bekijk deze podcast! Nicole Kievits, rayonmanager UWV Rijnmond, Stella Leijten, Adams, manager WSP Rijnmond en Jan Pieter van de Klashorst, directeur KBA Allicances vertellen over de eerste ervaringen, de kracht van samenwerking met alle partners, de geleerde lessen en aanbevelingen voor de toekomst.

De arbeidsmarktmonitor verschijnt ieder kwartaal en biedt handvatten voor iedereen die actief werkt aan de arbeidsmarkt.