Skip to main content

Workshops voor ondernemers!

In een tijd van een gespannen arbeidsmarkt is het essentieel om als ondernemer al het talent aan boord optimaal te benutten. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat de kennis en kunde van je medewerkers up-to-date blijven en daarmee het voortbestaan van je onderneming gewaarborgd blijft?

Om ondernemers hierin te ondersteunen hebben we samen met NLwerktaanwerk (initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland) en werkgeversvereniging AWVN een workshop ontwikkeld. Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in uw eigen organisatie met behulp van de door AWVN ontwikkelde scan. Stap voor stap wordt u begeleid bij het verbeteren van de ontwikkeling van uw medewerkers, waarbij maatwerk het devies is.

De workshop vindt plaats op 27 juni tussen 13 uur en 16.30 uur (Maindeck, Stationsstraat 2, 3202 AS Spijkenisse) en is voor de deelnemende ondernemers kosteloos. Geïnteresseerde ondernemers uit de regio Rotterdam Rijnmond kunnen zich melden bij het secretariaat van MKB Rotterdam Rijnmond via info@mkb-rotterdam.nl. Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt!